Jojo! Vi kan ha det riktigt bra också!

on

Okej muntert inlägg! Äntligen!

Det var ju inte meningen att denna blogg skulle vara till för klagande och texter skrivna i affekt. Dock VAR det ju meningen att vi skulle dela med oss av vår vardag och det som skrivits de senaste dagarna har ju verkligen varit direkt taget ifrån vår verklighet. Men det händer mycket fint också!

Idag blev ännu en assistansbristande (det är ett ord och alla fattar) dag. Dessutom har vår älskade lille fis fått 41 graders feber igen, vilket han får minst en gång i månaden och vi blir ju pga assistansbristen tvungna att låta honom sova borta trots att han är sjuk… låter inte som ett särskilt muntert inlägg än, tänker ni. MEN JO! För det är det visst det! För det är mycket oreda just nu men ingenting blir liksom bättre om vi inte väljer att göra det bästa vi kan av situationen.

Så efter en skön träningsomgång, inklusive dyrbar kvalitetstid för bara oss två, i uppvärmd bassäng, bestämde vi oss för att göra hemmapizza och ha en sk. myskväll. Vad är så muntert med det då? Kanske en del kan fråga sig. Jo så här va;
1. Det är pizza vi talar om
2. Johanna ÄLSKAR att ha sitt kök för sig själv och gå loss utan en massa (no offence, vi uppskattar er) assistenter och (no offence, vi älskar dig) Neosar rännandes där.
3. Danny älskar pizza
4. Att lyckas med god glutenfri och vegansk pizza är väl ändå nåt att vara munter över?!
5. Vi tänder ljus och uppskattar att vi har varandra och att vår son har så bra ställen att vara på när det strular.
6. Vi talar sällan på samma sätt när andra är i vår lägenhet som när vi är själva. Så det är värdefull tid vi får. Extra tramsigt och extra djupt snack. Bästa kombon.

Nu ska vi sova så jag hinner inte skriva mer. Tack och godnatt.20181004_190439(0)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s